mobile

Radosław Kucharski na temat potencjalnych transferów

Dyrektor Sportowy Legii Radosław Kucharski, który w niedzielę dotarł na zgrupowanie w Dubaju, wypowiedział się na temat ruchów w trwającym okienku transferowym i terminie ewentualnych wzmocnień.

inf. prasowa
Radosław Kucharski na temat potencjalnych transferów

O pracy nad transferami:
- Mocno pracujemy nad wzmocnieniami. Mam nadzieję, że wspólnie z naszym klubowym zespołem skautów, będzie mogli za kilka, kilkanaście dni doprowadzić do umiejętnych wzmocnień i odpowiednio poprawić jakość w drużynie.

 

O liczbie ruchów transferowych:
- Na razie nie chciałbym informować ilu piłkarzy do nas dołączy. Przede wszystkim chcemy mieć w drużynie zawodników, którzy podniosą poziom zespołu. Patrząc na poprzednie okienko, gdzie przyszło do nas kilku piłkarzy na różnych pozycjach, musimy w tej chwili doprowadzić do tego, że kolejny transfer faktycznie nas wzmocni i będzie gwarantował odpowiednią jakość. 

 

O terminie pierwszego wzmocnienia:
- Okienko transferowe jest długie i ciężko jest cokolwiek zaplanować. Nie jesteśmy przecież jedynym klubem, który porusza się wokół piłkarzy. Chcielibyśmy, żeby ci zawodnicy dołączali do nas jak najszybciej, ale zaczęliśmy dopiero okienko transferowe w Europie i dużo może się jeszcze na rynku zmienić. Zakładamy przede wszystkim jakość piłkarza, który do nas dołączy, a na razie jesteśmy cierpliwi. Na tę chwilę, na tapecie mamy trzy nazwiska, ale zobaczymy jak dalej potoczy się sytuacja.

 

Oficjalnym Partnerem Medialnym zgrupowania Legii w Dubaju jest PKO Bank Polski.

 

Wypowiedź Radosława Kucharskiego znajdziecie w najnowszym, wtorkowym vlogu z Dubaju:

https://www.youtube.com/watch?v=2VuovPCf5hI&feature=emb_title

 

 

 

 

Źródło: Legia Warszawa

KOMENTARZE

aktualności

REKLAMA
więcej z działu aktualności

sport

więcej z działu sport

kultura i rozrywka

więcej z działu kultura i rozrywka

Drogi i Komunikacja

więcej z działu Drogi i Komunikacja

KONKURSY

więcej z działu KONKURSY

Sponsorowane

więcej z działu Sponsorowane

kulinaria

więcej z działu kulinaria

Zdrowie i Uroda

więcej z działu Zdrowie i Uroda