mobile
REKLAMA

UWAGA KONKURS NOWOROCZNY! Przeczytaj naszą recenzję ósmej części cyklu Gwiezdne wojny i weź udział w naszym Konkursie!

Wygraj podwójne zaproszenie, ważne do 31 stycznia 2018 r., do kina Atlantic na dowolnie wybrany seans z bieżącego repertuaru!

Redakcja
UWAGA KONKURS NOWOROCZNY! Przeczytaj naszą recenzję ósmej części cyklu Gwiezdne wojny i weź udział w naszym Konkursie!

Aby wygrać jedno z dwóch podwójnych zaproszeń do kina Atlantic (na dowolnie wybrany seans z bieżącego repertuaru) wystarczy, że na naszej stronie www (pod tym wpisem) w komentarzu podzielisz się z nami swoją opinią o filmie Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi. Zapraszamy do udziału w konkursie! Zaproszenia są ważne do 31 stycznia 2018 roku.

Zasady konkursu:

Co trzeba zrobić?

Napisz w komentarzu, nawiązując do naszej recenzji swoją opinię o filmie Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi”.            
(nasza recenzja https://informator-stolicy.pl/artykul/ostatni-jedi-recenzja?rodzaj=artykuly)

Odpowiedzi można udzielać do dnia 11.01.2018 do godziny 23:59.

Wyłonienie zwycięzcy zostanie opublikowane dnia 12.01.2018 roku.

Uwaga! Odbiór nagrody w redakcji Informatora Stolicy, ul. G. Daniłowskiego 2/4, 01-833 Warszawa.

Regulamin konkursu:

1. Konkurs prowadzony jest za pośrednictwem portalu Informator Stolicy pod adresem https://informator-stolicy.pl
2. Organizatorem konkursu jest firma P&D Idea zwana dalej „Organizatorem”.
3. Konkurs zostanie przeprowadzony przez Organizatora na stronie www prowadzonej przez Organizatora pod adresem URL: https://informator-stolicy.pl zwanym dalej „Portalem, w dniach od 01.01.2018 do 11.01.2018 roku.
4. Przystępując do konkursu, poprzez wysłanie zgłoszenia – uczestnik akceptuje postanowienia regulaminu oraz wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych udostępnionych w Konkursie.
5. Wszelkie pytania, komentarze oraz skargi i reklamacje związane z Konkursem powinny być kierowane do Organizatora. Wszelkie dane osobowe i informacje przekazywane przez uczestników w ramach Konkursu powierzane są Organizatorowi.
6. Konkurs nie jest grą hazardową w rozumieniu ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz. U. 2009, Nr 201, poz. 1540 ze zm.) i nie podlega rygorom określonym w w/w ustawie.
7. Udział w Konkursie jest dobrowolny i nieodpłatny.
8 Prawo udziału w Konkursie przysługuje osobom, które spełniają warunki uczestnictwa w konkursie, wskazane w treści Regulaminu i nie podlegają wykluczeniu z udziału w Konkursie, zgodnie z treścią Regulaminu.
9. W Konkursie może wziąć udział osoba fizyczna, która: posiada miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczpospolitej Polski; posiada pełną zdolność do czynności prawnych albo ograniczoną zdolność do czynności prawnych i uzyskała zgodę rodzica lub opiekuna prawnego (przedstawiciela ustawowego) na udział w Konkursie na zasadach określonych w Regulaminie; zapoznała się z treścią Regulaminu i zaakceptowała jego postanowienia; opublikowała w Okresie Trwania Konkursu na Portalu przynajmniej jedno Zgłoszenie Konkursowe swojego autorstwa.
10. Zgłoszenie Konkursowe polega na umieszczeniu w terminie od 01.01.2012 do 11.01.2018 roku komentarza, w którym „nawiązując do naszej recenzji napiszesz swoją opinię o filmie Gwiezdne wojny: Ostatni Jedipod danym wpisem konkursowym umieszczonym na Portalu.
11. Zgłoszenia Konkursowe nie mogą zawierać treści wulgarnych, obelżywych, nieobyczajnych, dyskryminujących, obrażających uczucia religijne lub w inny sposób sprzecznych z prawem lub zasadami współżycia społecznego.
12. Po zakończeniu Konkursu Komisja Konkursowa wyłoni 2 Laureatów Konkursu – autorów najciekawszych Zgłoszeń Konkursowych według oceny Komisji Konkursowej.
13. Przy ocenie Zgłoszeń Konkursowych Komisja Konkursowa będzie brała pod uwagę następujące kryteria: oryginalna i nietuzinkowa odpowiedź.
14. Prawidłowe przeprowadzenie Konkursu i wyłonienie 2 Laureatów Konkursu zapewnia Komisja Konkursowa powołana przez Organizatora, składająca się z 3 osób. W skład Komisji Konkursowej wchodzą osoby ze strony Organizatora.
15. Laureaci Konkursu zostaną wyłonieni i ogłoszeni na Portalu dnia 12.01.2018 roku. Publikacji, o której mowa będzie podlegała nazwa użytkownika danego Laureata Konkursu.
16. Laureaci Konkursu zobowiązani są w ciągu 2 (dwóch) dni od dnia ogłoszenia wyniku konkursu przesłać wiadomość do Organizatora Konkursu.
17. Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany Regulaminu, o ile nie pogorszy ona warunków uczestnictwa w Konkursie. Zmiana wchodzi w życie z chwilą jej publikacji na Portalu.
18. Organizator zastrzega sobie prawo weryfikacji, czy Uczestnicy spełniają warunki określone w Regulaminie.
19. Niniejszy Regulamin oraz jego zmiany wchodzą w życie z chwilą ich ogłoszenia na Portalu.

KOMENTARZE

aktualności

REKLAMA
więcej z działu aktualności
REKLAMA

sport

więcej z działu sport

kultura i rozrywka

więcej z działu kultura i rozrywka

Drogi i Komunikacja

więcej z działu Drogi i Komunikacja

KONKURSY

więcej z działu KONKURSY

Sponsorowane

więcej z działu Sponsorowane

kulinaria

więcej z działu kulinaria

Zdrowie Kobieta Dziecko

więcej z działu Zdrowie Kobieta Dziecko