Rozwiązanie KONKURSU KULINARNEGO
Przedstawiamy zwycięzcę konkursu Kulinarnego z lutowego wydania Informatora Stolicy a także zwycięski przepis!
Zwyciężczynią konkursu jest Pani Ewelina W. za przepis:
KULKI CZEKOLADOWO – ORZECHOWE Z MIGDAŁEM
250 g mascarpone
200 g mlecznej czekolady
50 g herbatników
kakao, orzechy włoskie, migdały
Czekoladę rozpuścić w rondelku (w kąpieli wodnej), po ostudzeniu dodać mascarpone i herbatniki.
Wymieszać i wstawić do lodówki na około 2 godziny do stężenia. Następnie z masy formować małe kuleczki o średnicy 3 centymetrów, do środka włożyć migdał, obtoczyć w kakao i posiekane orzechy.
Gotowe kulki wstawić ponownie do lodówki, by stwardniały.
Zwyciężczyni proszona jest o kontakt z redakcją, pod adresem redakcja@informator-stolicy.pl
Pozostałym uczestnikom bardzo dziękujemy za liczne zgłoszenia i zapraszamy do śledzenia kolejnych wydań w których z pewnością nie zabraknie równie ciekawych konkursów!
Pozdrawiamy serdecznie!




















![[Rozwiązanie konkursu] Wyślij swoje świąteczne życzenia i wygraj publikację w gazecie „Informator Stolicy”](/uploads/artykuly/zdjecie/k_280x150/8abf53ae5e6bb60e0a46c0cb4da4f5a822bee3aa.png)
![[Rozwiązanie konkursu] "Po słonecznej stronie życia” – wygraj książkę Damiana Abramowicza](/uploads/artykuly/zdjecie/k_280x150/d0e3e375dcad54d827756f7f588561f4018ff4cc.png)
![[Rozwiązanie konkursu] "Choinka” w teatrze Guliwer. Wygraj wejściówki](/uploads/artykuly/zdjecie/k_280x150/01d2ed3f6041f16fd646e64351050f0e4669ae74.jpeg)
![[KONKURS] Spektakl "Choinka" w teatrze Guliwer. Wygraj wejściówki](/uploads/artykuly/zdjecie/k_280x150/6289f215bacb04cf6a286c7b65048e016b8a0151.jpeg)














