RYŻ ot to – kuchnia z pomysłem!
RYŻ ot to – kuchnia którą pokochała cała Warszawa. Przepis na popularność jest prosty: gotują smacznie, zdrowo , ciekawie. Ceny dań są przystępne a ilość na talerzu imponująca.
Ryż ot to - kuchnia live & bar. Możemy skosztować tu dań z karty, które szybko przyrządzi na oczach klienta profesjonalny kucharz lub zamówić zdrową przekąskę w części – bar. Pracują głównie na ryżu i makach ryżowych. To wyróżnia kuchnię Ryż ot to. Prawdziwą atrakcją są placki ryżowe lub tradycyjne kluski śląskie z perełkami ryżu podawane z gulaszem mięsnym lub warzywnym. Naleśniki i makarony z mąki ryżowej są pyszne !
Część barowa to znane i lubiany przekąski w ciekawym wydaniu. Tu króluje mąka pszenno-żytnia. Kolorowe zapiekanki z hummusem ryżowym, kebab w tortilli ziołowej czy też burger z soczystą wołowiną z domowym sosem. W porze lunchu proponowane są też tradycyjne dania kuchni domowej w zdrowym wydaniu. Ryż ot to nie uznaje konserwantów i polepszaczy smaku.
Autorką marki jest Anna Zakarczemna, która przez wiele lat współpracowała z Panią Magdą Gessler oraz tworzyła ciekawe miejsca gastronomiczne w Polsce.
"Chciałam stworzyć miejsce gdzie można będzie próbować zarówno nowych smaków jak i tradycyjnych a przyjemność jedzenia będzie na każdą kieszeń. Ryż ot to jest niesamowitą przygodą kulinarna do której serdecznie Państwa zapraszam „
Anna Zakarczemna
Pierwszy obiekt marki :
C H Atrium Reduta ( I piętro / hol)
Aleje Jerozolimskie 148 Warszawa
Tel: 608 703 708 www.ryzotto.pl