Farszem nadziane – polska kuchnia w doskonałym wydaniu
Farszem Nadziane to miejsce dla miłośników pysznej polskiej kuchni. W menu znajdziemy szeroki wybór ręcznie lepionych pierogów – nie tylko tradycyjnych, ale także nowoczesnych.
Przytulny bar samoobsługowy Farszem Nadziane zaprasza wszystkich koneserów polskich babcinych smaków! W ofercie królują pierogi – ręcznie robione, z mąki sprowadzanej z prywatnego młyna. Do wyboru mamy różne warianty nadzienia, tworzonego z naturalnych składników: na słono, np. z mięsem czy kapustą i grzybami; na słodko, np. z owocami sezonowymi czy makiem; a także codziennie znajdziemy nowe propozycje nadzienia, zawsze z opcją wegetariańską, jak np. z 4 serami, szpinakiem, albo dynią.
Aby pierogi były wciąż świeże i pyszne, właściciele przechowują je w specjalnej zalewie, dzięki której wyroby nie są tłuste ani rozgotowane. Wystarczy przyjść i wybrać swoją kompozycję pierogów na dziś, a otrzymamy pyszny i wartościowy posiłek do spożycia na miejscu lub na wynos. Warto zdecydować się na pozostanie w lokalu dla niezwykłego podania jedzenia na specjalnych podgrzewanych półmiskach! Do obiadu warto też dołączyć świeżą sałatkę, aromatyczną zupę lub naleśniki, oczywiście – różnorodnie nadziane.
Każdego dnia Farszem Nadziane zaprasza od 8:00 rano na pożywne śniadania w przystępnych cenach, a w porze obiadowej na lunche: codziennie znajdziemy trzy propozycje domowego lunchu składającego się z zupy, dania głównego i kompotu w cenie 18 zł.
Zapraszamy mieszkańców Ochoty na prawdziwe polskie pierogi! Każdy, kto powoła się na ten artykuł, otrzyma 20% rabatu! Przyjdź i poznaj smak tego pysznego miejsca.
Farszem Nadziane
Al. Jerozolimskie 121/123
Warszawa
pon – pt 11:00 – 19:00
sobota 11:00 – 17:00
tel. 690 21 22 22