mobile
REKLAMA

11. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa

W środę, 25 września odbyło się spotkanie, podczas którego dowiedzieliśmy się co dla uczestników wydarzenia przygotowali organizatorzy 11. edycji Warszawskiego Festiwalu Piwa.
 

Sylwia Fiutowska/fot. Tomasz Bielecki
11. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa

Spotkanie było podzielone na trzy części. Pierwszym etapem było zwiedzanie browaru Palatum - pierwszego rodzinnego browaru rzemieślniczego w Warszawie. Właścicielem jest  Łukasz Kojro, a w interesie pomagają mu żona oraz tata, a cóka rysuje etykiety do poszczególnych piw.

W drugiej części PIMP UP MY BEER ulepszaliśmy gotowe piwa z browaru Palatum, dodając do nich zaskakujące dodatki m.in. świeże owoce, przyprawy, czy nawet jadalny brokat. Być może część z naszych kombinacji będziecie mogli spróbować na Festiwalu. 

Ostatnia odsłona to mni konferencja w Pubie Artezan, w czasie której omówiono co czeka na uczestniów Festiwalu. W jej trakcie mogliśmy spróbować piw rzemieślniczych z tego browaru, a także przekąsek przygotowanych przez Jarecki Gotuje.

Warszawski Festiwal Piwa startuje już 24 października 2019 roku na stadionie Legii Warszawa i potrwa trzy dni. 

KOMENTARZE

aktualności

więcej z działu aktualności

sport

więcej z działu sport

kultura i rozrywka

więcej z działu kultura i rozrywka

Drogi i Komunikacja

więcej z działu Drogi i Komunikacja

Kryminalne

więcej z działu Kryminalne

KONKURSY

więcej z działu KONKURSY

Sponsorowane

więcej z działu Sponsorowane

Biznes

więcej z działu Biznes

kulinaria

więcej z działu kulinaria

Zdrowie i Uroda

więcej z działu Zdrowie i Uroda